INFO: JUALAN BUKU MURAH.

Mungkin ramai yang tidak tahu, di mana nak dapatkan buku yang berkualiti and same time dengan harga yang berbaloi - baloi.

Jom tengok info kat bawah, boleh dapatkan segera sementara stok masih ada.

1. SO Publishing
2. FB: Buku SO
3. Berminat untuk beli, whatsapp je no yang tertera pada poster.
4. Boleh baca review - TERORIS, NALAR
5. Nak tengok buku apa lagi yang ada boleh pergi ke website http://www.bukuso.com/
6. Kami pun tak lepaskan peluang, baru beli buku sebab promo #kasikosongstor ni.


"Jom LIKE page kami Theulatbuku. Banyak info menarik tentang buku akan kami kongsikan"



3. Review novel Dari Tanah ke Tanah
4. Berminat untuk dapatkan, boleh contact penulis sendiri di FB.

Dengarnya stok untuk set kombo ni dah semakin berkurangan. Baik PM cepat sebelum kehabisan.



1. Satu lagi event untuk mengisi masa cuti hujung minggu dengan aktiviti yang berfaedah.
2. Bermula pada 29th Sept - 1st Oct 2017
3. Di mana? Di SUNWAY PUTRA MALL
4. Maklumat lanjut di FB: ThukulCetak
5. Bakal ada di event ni Prolog Media yang terkenal dengan novel - novel berikut - JIKA AKU, ROOFTOP, INFINITI



1. Merupakan satu lagi acara bi-weekly - PASAR BUKU BANGI
2. Kalau berkesempatan boleh dapat dan dapatkan buku - buku menarik di pasar buku ini
3. Untuk dapatkan info terkini boleh LIKE FB: PASAR BUKU BANGI
4. Ramai juga penulis yang jual buku sendiri di pasar ini. Antaranya Michiko Ohara Novelista
5. Sesi bertemu penulis pun ada, boleh lah beli buku terus minta autograph..hehehe




Happy weekend and happy reading!!!

Comments

Popular posts from this blog

5 novel action thriller melayu yang patut anda baca.

Senarai buku-buku menarik untuk dibaca tahun 2018

Movie Review: TOMBIRUO : Penunggu Rimba